Sumangga ka balarea anu bade ngblog bareng sim kuring, diantos kana kasumpinganana di blog asep sumardi-kisunda kiwari

Jumat, 03 Juni 2011

Reumis girimis kasedih-Kawih Degung

Posted by Asep Sumardi On 02.53 1 comment

1 komentar:

Alhamdulillah masih aya keneh nu ngokolakeun budaya sunda,mugi budaya sunda teh lana manjang makalangan dipisuka ku sakumna seuweu putu urang sunda!

Posting Komentar