Sumangga ka balarea anu bade ngblog bareng sim kuring, diantos kana kasumpinganana di blog asep sumardi-kisunda kiwari

Jumat, 10 Juni 2011

youtube-lagu sunda-ombak pakidulan

Posted by Asep Sumardi On 04.27 No comments

0 komentar:

Poskan Komentar